Loading...
Disseny Web2022-06-21T11:40:54+00:00

DISSENY WEB

DISSENY WEB

La teva web ha quedat antiquada? Tens una empresa i encara no t’has decidit a fer una web?

Amb un bon disseny web seràs capaç de captar nous clients i els transmetràs professionalitat.

Dissenyem projectes des de zero i a mida totalment visibles des de qualsevol dispositiu.

DISSENY DE BLOGS

Necessites publicar contingut d’elaboració pròpia?

Ja sigui perquè tens una web de productes i serveis o bé vols oferir coneixements o notícies al món, creem la plataforma que més s’adapta al teu projecte.

Els blogs són una eina indispensable per a donar visibilitat orgànica al teu projecte.

BOTIGUES ONLINE

No n’hi ha prou amb una botiga física.

Els clients naveguen per la web, tenen accés a infinitat de possibilitats per trobar el seu producte o servei. Busquen opinions i compren online.

Ara més que mai, és necessari donar accés als nostres productes des d’internet i des de qualsevol dispositiu.

CATÀLEGS ONLINE

Sovint les empreses es troben que no poden oferir tot el contingut extens dels seus productes des de la web.

Ja sigui per publicar informació específica de l’empresa o novetats, llistats de preus o característiques específiques dels serveis, els catàlegs online sempre són una bona opció.

Una forma d’integrar la teva identitat als productes.

LANDING PAGES

Necessites destacar un producte, una novetat o una promoció i vols obtenir participació dels teus clients potencials?

La landing page dirigeix als usuaris de la web segons els nostres interessos.

Sovint una bona estratègia SEM combinada amb una landing page treballada generarà nous leads i vendes.

MANTENIMENT WEB

El teu negoci et deixa sense hores per invertir en publicitat, taques de màrqueting o per a gestionar la teva pròpia web?

T’oferim solucions a mida perquè puguis evolucionar el teu projecte de forma contínua.

El nostre equip posarà tota l’empenta per seguir generant contingut d’interès pels teus clients.

Disseny i funcionalitat

CARACTERÍSTIQUES

Disseny i funcionalitat

CARACTERÍSTIQUES

DISSENY WEB

Adaptem tots els nostres projectes de disseny web als valors de la teva marca creant una plataforma de vincle amb els teus clients. Poden disfrutar de contingut, informació, campanyes de fidelització i molts altres avantatges. Millorem la teva imatge de marca donant credibilitat al teu projecte i perseguim l’obtenció de resultats buscant la diferenciació de la competència.

GESTORS DE CONTINGUT

Treballem amb els millors gestors de contingut. Aquests ens permeten optimitzar el temps per a la posada en marxa del projecte i encara més important permeten obtenir fàcilment una web activa on nosaltres i tu mateix podràs aplicar canvis en qualsevol moment.

DISSENY RESPONSIU

Avui dia molts usuaris fan servir tota mena de dispositius per accedir a internet, mòbils, tablets, notebooks… Tenir una web que es vegi bé a tots els dispositius s’ha convertit en un factor imprescindible. Els nostres projectes són dinàmics i s’evita haver de tenir una web completament diferent per a cada tipus de dispositiu.

OPTIMITZACIÓ ALS BUSCADORS

Millorem la visibilitat del teu lloc web de la forma més ràpida i efectiva amb multitud de tècniques de posicionament. Aconseguim que els motors de cerca et posicionin al millor lloc possible dins el teu sector, millorant l’experiència d’usuari i la navegabilitat. Ens esmerem a buscar les paraules clau més adients per al teu negoci perquè tot aquell que et busqui, et trobi.

INTEGRACIÓ DE XARXES

Creem perfils i integrem les teves xarxes socials a la web. Actualment un 50% de la població mundial disposa de perfils en alguna xarxa social i aquest percentatge va en increment. Amb la plena integració de xarxes a través de la web aconseguim crear una forma molt pròxima d’arribar al client i que aquest sigui particep del nostre dia a dia.

FORMACIÓ AL CLIENT

Una vegada llençat el projecte, et donem la formació necessària per tal que puguis editar contingut sense l’ajuda de ningú. És més senzill del què sembla si algú et dóna les pautes necessàries. Podràs gestionar els teus productes i fer seguiment dels clients i comandes en cas que el teu negoci sigui un comerç o publicar novetats en un blog de manera fàcil i ràpida.

MULTI IDIOMES

Si el teu negoci està enfocat a escala mundial molt possiblement necessitis que la gent que entri a la plataforma entengui el contingut, i per això ha d’entendre l’idioma. Les nostres webs es poden traduir a tants idiomes com sigui necessari, podent arribar a clients pròxims o de l’altre costat del planeta.

COMPLIMENT LEGAL

Estem informats de les últimes novetats pel que fa a la legislació i els nostres projectes compliran sempre tots els requisits que aquesta demana. Transportem seguretat al client final donant tota la informació necessària en quant a conceptes legals.

MAPES I FORMULARIS

De forma que el vostre negoci sigui més pròxim als clients potencials integrem a la web des de formularis totalment personalitzats a mapes amb la vostra ubicació. Els clients tindran a la seva disposició una forma ràpida d’accedir a nosaltres i participar.

ALLOTJAMENT DE QUALITAT

Treballem amb els millors servidors, busquem els plans que més s’adapten al teu projecte respecte a prestacions i preu. El mateix hosting disposa d’una excel·lent assistència tècnica que garanteix la solució de qualsevol dubte que es presenti.

Què aconsegueixes?

Què aconsegueixes?

AVANTATGES

AUGMENT DE PRESTIGI DE MARCA
SUPERACIÓ COMPETÈNCIA
REDUCCIÓ COST PUBLICITAT
OBTENCIÓ DE NOUS CLIENTS
DESCARREGA’T EL NOSTRE CATÀLEG

BLOG

NOTÍCIES, ESDEVENIMENTS, TRUCS, CONSELLS, INFORMACIONS I TOT EL QUÈ SE’NS ACUT

SOBRE NOSALTRES

Som una empresa jove i dinàmica. Dissenyem contingut per a emprenedors i no tant emprenedors. Sabem el que costa obrir-se un forat en aquest món i per això t’ajudarem! Farem visible el teu negoci, el teu projecte o els teus productes. Contacta’ns i coneix-nos!

PROJECTES

PUBLICACIONS RECENTS

Ir a Arriba