DISSENY WEB2023-11-10T14:46:58+00:00

DISSENY WEB

Adaptem el projecte a les teves necessitats, mitjançant gestors de contingut facilment autogestionables disposaràs de qualsevol tipus de web totalment personalitzada.

CARACTERÍSTIQUES

CARACTERÍSTIQUES

LLisca la el contingut següent cap als laterals per veure més característiques.

Web Jordi Rovira
Web Xerigot
Web Bestecnics
Web Imma Guillén Perruquers

AVANTATGES

AVANTATGES

POSICIONAMENT DE MARCA

Amb una bona presència digital i un disseny web estratègic sereu capaços d’impulsar la vostra marca, augmentar-ne la visibilitat i fer que aquesta, sigui reconeguda fàcilment dins els clients potencials.

OBTENCIÓ DE NOUS CLIENTS

Amb una disseny web efectiu no només s’atrauen visitants sinó que es busca convertir-los amb clients potencials. A Easy Design, treballem dia a dia per crear un fluxe constant de nous clients mitjançant els nostres dissenys i les nostres eines de marketing digital.

SUPERACIÓ DE COMPETÈNCIA

Un disseny web innovador i diferenciador et posicionarà per sobre de la teva competència. Per això cal treballar de forma acurada la imatge, l’experiència dels usuaris i les funcionalitats de la pàgina. Una web que propici la navegació i curiositat sempre assolirà el lideratge.

SEGMENTACIÓ DELS CLIENTS

Quan es dissenya una web àmplia sempre es té en compte la segmentació dels usuaris. Aquests han de poder trobar la informació que busquen de forma fàcil i ràpid. Si fem una personalització i organització dels espais de forma adequada i estem pendents de la interactuació de la nostra audiència, serà fàcil millorar els nostres continguts i créixer.

BLOG

NOTÍCIES, ESDEVENIMENTS, TRUCS, CONSELLS, INFORMACIONS I TOT EL QUÈ SE’NS ACUT

SOBRE NOSALTRES

Som una empresa jove i dinàmica. Dissenyem contingut per a emprenedors i no tant emprenedors. Sabem el que costa obrir-se un forat en aquest món i per això t’ajudarem! Farem visible el teu negoci, el teu projecte o els teus productes. Contacta’ns i coneix-nos!

PROJECTES

PUBLICACIONS RECENTS

Ir a Arriba