CAL PERICAS

CAL PERICAS

Un cas de relleu familiar

L’Hostal – Restaurant Cal Pericas és un negoci familiar d’hostaleria ubicat al Berguedà. Amb més de 165 anys de trajectòria, l’empresa ofereix als seus clients boniques habitacions i menjar casolà.

A l’inici del projecte ens trobàvem davant d’un cas típic de relleu generacional, un negoci compartit entre dos germans. Un cop recollides les idees que tenien per digitalitzar el seu negoci va arribar l’hora de fer màgia i fusionar els gustos dels dos propietaris.

Per resumir força el tema estètic, les premisses per la web eren: una imatge blanca, moderna i senzilla que conservés l’esperit tradicional i familiar. S’havia de poder combinar amb l’aparença de l’hostal i les seves habitacions reformades recentment, i a la vegada també, amb l’estètica del restaurant (reformat amb anterioritat al projecte). Alhora, havíem d’utilitzar el nou logotip i imatge corporativa que els havien dissenyat i integrar una plataforma externa de reserves que els propietaris de l’hostal havien aportat.

La web conté tot el que el visitant pot necessitar a l’hora de visitar la comarca, història i cultura, serveis i activitats.

Sens dubte, un treball complex… Ens haviem de coordinar un munt de persones per assolir l’objectiu final, que era poder vendre i publicitar l’hostal i el restaurant com una única unitat en l’àmbit visual.

WEB CAL PERICAS

TASQUES:

Disseny web, disseny d’elements complementaris (tríptics, fulletons per habitacions, catàlegs informatius d’activitats) i integració de funcionalitats extra tant a la web com als suports físics.

Projectes semblants

Veure més projectes
  • Views: 2120,8 min read
  • Views: 2120,7 min read
  • Views: 2021 min read
  • Views: 2001,3 min read

Parlem?

EXPLICA’NS EL TEU PROJECTE

Si tens en ment realitzar qualsevol tipus de projecte que requereixi d’una part visual has anat a espategar al lloc indicat!

Des de tasques de disseny gràfic fins a entorns web personal·litzats a mida del client.

Es veritat que deixaràs escapar l’oportunitat de fer visible el teu negoci?

PARLEM?