Categories:

JORDI ROVIRA GUIA

JORDI ROVIRA GUIA

A disfrutar de la muntanya!

Si haguéssim de definir en Jordi amb tres adjectius aquests serien: voluntariós, professional i aventurer.

En Jordi Rovira va recórrer a nosaltres per actualitzar la seva web. Fins fa poc disposava d’un blog; d’un d’aquells que es feien antigament que no et deixen modificar massa l’estètica. Allà i penjava tant les seves sortides que realitzava com les activitats que es farien pròximament. Així doncs, per trobar qualsevol informació havies de revisar pràcticament totes les entrades.

A partir del nou logotip que ens va aportar vàrem treballar per aconseguir una imatge professional a la vegada que divertida i fàcil d’entendre i recordar.

Vàrem dissenyar una web fàcil de gestionar per ell i fàcil d’entendre pels seus clients. Es van separar les activitats i cursos que porta a terme de l’apartat del blog, on podrà publicar entrades i novetats tant de coneixements com de ressenyes. La nostra prioritat va ser diferenciar-ne les categories.

També vàrem crear un sistema de pre-reserva mitjançant formulari que permet als usuaris detallar l’activitat que volen fer.  En Jordi es podrà posar en contacte amb ells tenint una idea clara del perfil de clients que demanen els seus serveis.

Així doncs, amb la web enllestida, podrà transmetre la seva imatge i passar molt més temps fent el què li agrada: portar la gent a conèixer els racons més meravellosos del nostre territori.

Des d’Easy Design et desitgem sort infinita amb aquest gran projecte que tant ens agrada! I qui sap… potser serem nosaltres els que vindrem a gaudir de la pau i l’aventura de la muntanya.

Molta força!

TASQUES:

Disseny i renovació de pàgina web i disseny de targetes corporatives.

Projectes semblants

Veure més projectes
  • Views: 3831,3 min read
  • Views: 3861 min read
  • Views: 1620,8 min read
  • Views: 2560,9 min read

Parlem?

EXPLICA’NS EL TEU PROJECTE

Si tens en ment realitzar qualsevol tipus de projecte que requereixi d’una part visual has anat a espategar al lloc indicat!

Des de tasques de disseny gràfic fins a entorns web personal·litzats a mida del client.

Es veritat que deixaràs escapar l’oportunitat de fer visible el teu negoci?

PARLEM?