SENDER BOTÀNIC – CATLLARÀS

SENDER BOTÀNIC – CATLLARÀS

Molt més que un sender

El projecte del sender botànic del Catllaràs, és molt més que una ruta, i ho diem perquè el projecte neix de la voluntat d’una petita localitat per preservar la flora singular de la zona.

El primer pas, després del treball de camp elaborat per voluntaris del poble i entesos en botànica de l’ICHN (Institució Catalana d’Història Natural) i del GOC (Grup Orquidiològic de Catalunya), va ser elaborar una imatge corporativa fresca, en consonància amb la xarxa de senders de la població, i que gaudís d’un elevat atractiu turístic.

A partir de la imatge, es va treballar per buscar un conjunt d’elements visuals que poguessin aplicar-se als diversos materials informatius del projecte.

Al final vàrem dissenyar l’apartat gràfic de la Guia botànica, amb més de 60 pàgines d’informació botànica i del territori, els complements de la guia (un pòster i el llistat d’espècies), els mapes, la senyalística de la ruta i els panells informatius (tant el d’informació de la ruta, com els complementaris per indicar els aparcaments dins l’espai natural)

Actualment, tota la informació es pot trobar en format descarregable a la web turística de La Pobla de Lillet i està totalment preparada per l’edició física. Podeu fer una ullada clicant el següent enllaç:

SENDER BOTÀNIC DEL CATLLARÀS

TASQUES:

Disseny de guia botànica i complements, disseny d’identitat visual del projecte turístic, disseny de plafons i marcatge de la ruta.

Projectes semblants

Veure més projectes
  • Views: 2090,8 min read
  • Views: 2090,7 min read
  • Views: 2011 min read
  • Views: 2031,3 min read

Parlem?

EXPLICA’NS EL TEU PROJECTE

Si tens en ment realitzar qualsevol tipus de projecte que requereixi d’una part visual has anat a espategar al lloc indicat!

Des de tasques de disseny gràfic fins a entorns web personal·litzats a mida del client.

Es veritat que deixaràs escapar l’oportunitat de fer visible el teu negoci?

PARLEM?