MARKETING2024-02-07T12:19:43+00:00

SEO / SEM / ANALÍTIQUES

Mitjançant la realització d’una analítica web podràs saber dades importants dels teus visitants i clients.
Amb aquestes dades es poden realitzar campanyes focalitzades de SEO i SEM per millorar el posicionament de la teva web als principals buscadors.
Es tracta de tasques de regularitat; això si, són la millor inversió a llerg termini.

T’ACONSELLEM? ▶
T’ACONSELLEM? ▶

EMAIL MÀRQUETING

Sabem que el correu electrònic segueix essent una eina essencial per assolir els objectius de màrqueting d’una empresa. Amb les estratègies de mailing pots arribar fàcilment a la teva audiència, contribuir a les conversions i treballar la lleialtat a la marca.

Una campanya atractiva farà que el teu negoci destaqui i segmentarà els subscriptors fent-los arribar contingut adaptat i rellevant.

EN MARXA? ▶
EN MARXA? ▶

REFORÇA

LA TEVA MARCA

REFORÇA LA TEVA MARCA

Reforçar la marca és la pedra angular d’un negoci; una marca sòlida genera confiança als possibles consumidors. A Easy Design ens centrem en eines de branding i màrqueting per enfortir la relació empresa – client. Potencia la teva imatge i credibilitat al nostre estudi, volcarem els nostres esforços en dissenyar una estratègia coherent que faci millorar la teva presència.

COM HO FEM? ▶
COM HO FEM? ▶

CAMPANYES

INBOUND

Necessites una estratègia global de màrqueting? Les campanyes d’Inbound inclouen un conjunt d’eines centrades a atreure el consumidor potencial, fer que s’interessi i retenir-lo.

Mitjançant la creació de continguts juntament amb el treball de SEO i SEM, xarxes socials, mailing, adaptacions web i anàlisis de resultats podem augmentar significativament l’audiència i de rebot les vendes.

SOM-HI! ▶
SOM-HI! ▶

BLOG

NOTÍCIES, ESDEVENIMENTS, TRUCS, CONSELLS, INFORMACIONS I TOT EL QUÈ SE’NS ACUT

SOBRE NOSALTRES

Som una empresa jove i dinàmica. Dissenyem contingut per a emprenedors i no tant emprenedors. Sabem el que costa obrir-se un forat en aquest món i per això t’ajudarem! Farem visible el teu negoci, el teu projecte o els teus productes. Contacta’ns i coneix-nos!

PROJECTES

PUBLICACIONS RECENTS

Ir a Arriba