Project Description

Del metall a la pantalla

Berguedana de Serveis Tècnics és una empresa de nova creació ubicada a la capital de la comarca del Berguedà. Treballen els tancaments tant de PVC com d’alumini, el ferro, l’acer inoxidable, domòtica, automatismes i sistemes de control solar.

Necessitaven crear tota la imatge que els definirà al seu futur. Per això es va buscar el nom de BEST com a màxima representació i se’n van elaborar els logotips i tota la imatge corporativa bàsica.

Es va crear un disseny web adaptable al futur, que inspira proximitat i fàcil de manipular pensant en el target de client que l’empresa té.  Es va buscar la manera per tal que el client pugués penjar nou contingut de forma regular sense haver de recorrer a nous serveis.

Ben aviat tindrem tot el manual d’identitat corporativa de l’empresa! Us hi deixarem fer una ullada però mentrestant us deixem amb la resta d’imatges del projecte.

TASQUES

Disseny web, identitat corporativa, targetes de visita, anuncis, destacades, rotulació de vehicle, sobres per a documents.

CATEGORIES

Disseny Gràfic / Disseny Web

VISITAR EL LLOC WEB

Parlem?

EXPLICA’NS EL TEU PROJECTE

Si tens en ment realitzar qualsevol tipus de projecte que requereixi d’una part visual has anat a espategar al lloc indicat!

Des de tasques de disseny gràfic fins a entorns web personal·litzats a mida del client.

Es veritat que deixaràs escapar l’oportunitat de fer visible el teu negoci?

PARLEM!