PACKAGING YELLOWFIN

PACKAGING YELLOWFIN

Una tonyina premium!

El packaging de la tonyina premium de Big Blu és d’aquells projectes que es poden atribuir a la casualitat.

Per petits problemes tècnics puntuals dins el departament de disseny de la mateixa empresa, ens van encarregar el disseny del packaging d’un dels seus productes estrella, una tonyina premium quality, molt sovint, seleccionada pel seu consum en cru i per l’elaboració de plats mundialment apreciats com el sushi o els tartars.

Els requisits principals eren: que l’ebolcall inspirés aquest tipus de receptes i que es pogués atribuir visualment a un producte de primera qualitat.

Així doncs, la primera cosa que vàrem treballar va ser la forma de l’embolcall, aprofitant el triangle buit per deixar veure el producte i que aquest formés part de la forma conceptual d’un peix. Ho remataria, el disseny a mà de tots els dibuixos, l’adaptació manual tipogràfica per destacar la paraula que referencia la classe de la tonyina i la tria d’una paleta de colors adient; es van utilitzar els daurats per evocar a un producte selecte, i vermells rosats i grisos antracita per suggerir el destí del producte.

Original?

TASQUES:

Disseny de packaging, il·lustració.

Projectes semblants

Veure més projectes
  • Views: 2120,8 min read
  • Views: 2120,7 min read
  • Views: 2051,3 min read
  • Views: 2001,3 min read

Parlem?

EXPLICA’NS EL TEU PROJECTE

Si tens en ment realitzar qualsevol tipus de projecte que requereixi d’una part visual has anat a espategar al lloc indicat!

Des de tasques de disseny gràfic fins a entorns web personal·litzats a mida del client.

Es veritat que deixaràs escapar l’oportunitat de fer visible el teu negoci?

PARLEM?