DIGITALITZA EL TEU NEGOCI!

Aquesta tardor…

Per la comanda d’una web i un logotip, et regalem les targetes i els flyers promocionals del teu negoci!

NO PERDIS PISTONADA!

QUÈ COMPRES?

 • Pàgina web:

  Pàgina web creada amb wordpress perquè tu mateix la puguis gestionar. Totes les nostres webs són responsives i disposen de cumpliment legal, posicionament SEO bàsic, integració de xarxes, domini i allotjament del primer any i formació bàsica per la seva gestió.

 • Logotip:

  Logotip pel negoci totalment personalitzat segons necessitats i gustos del client. El preu inclou 3 opcions a escollir i una adaptació. L’arxiu final s’entrega amb 4 formats JPG, PNG, PDF i SVG.

QUÈ ET REGALEM?

 • Targetes de visita:

  Targetes de visita totalment personalitzades, a escolli entre format quadrat o rectangular de mides habituals (55x55mm o 85x55mm). Et donarem 3 opcions a escollir i podràs demanar una modificació final. T’entragarem els arxius en JPG i PDF (formats habituals en impressió d’aquests documents).

 • Flyers publicitaris:

  Flyers publicitaris pel teu negoci totalment personalitzats i adaptats a la teva imatge corporativa. Podràs escollir entre dues opcions. I t’entregarem els arxius en format PDF llestos per imprimir.

QUAN EM COSTARÀ?

 • Pàgina web:

  El preu d’una pàgina web corporativa és de 560€. Si el client vol afegir apartats, vol realitzar un blog dins la web o incorporar altres modificacions no previstes dins les característiques estipulades en l’apartat del contingut de la promoció, aquestes seran abonades a part.

 • Logotip:

  El PVP d’un logotip és de 200€, si el client vol realitzar més opcions de tria o més modificacions aquestes s’abonaran a part.

 • EL NOSTRE REGAL:

  L’import del nostre regal és de 140€ i inclou les targetes i els flyers!

A QUÈ ESPERES PER DEFINIR LA TEVA IMATGE?

COM ACONSEGUIR-LA?

1

Entra al nostre perfil d’Instagram i segueix-nos! @easydesign.cat

2

Posa «me gusta» a la publicació i comenta’ns a què destinaries la web! (Blog, negoci local, altres projectes…)

3

Emplena el formulari inferior

Vull digitalitzar-me!

  He llegit i accepto les condicions d'ús i la política de privacidad Accepto també que se'm puguin enviar correus informatius i promocionals.  Aquesta comunicació quedarà incorporada a un fitxer propietat d’Easy Design. S’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades i enviar més informació sobre el contingut mencionat, sempre d’acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran fins que es sol·licita la cancel·lació. En qualsevol moment vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició i limitació o cancel·lació del tractament. Ho pot comunicar per escrit indicant les seves dades personals enviant un mail a info@easydesign.cat. 

  Recorda!

  Construint una web pel teu projecte/negoci podràs obtenir els següents avantatges:

  AUGMENT DE PRESTIGI DE MARCA
  SUPERACIÓ COMPETÈNCIA
  REDUCCIÓ COST PUBLICITAT
  OBTENCIÓ DE NOUS CLIENTS

  ARA SÍ! ESTIC CONVENÇUT!

  PROMOCIÓ VÀLIDA FINS A DIA 31 D’OCTUBRE DE 2021